Τα ρόλερ είναι ένας μοντέρνος τρόπος σκίασης εσωτερικού χώρου σε προσιτές τιμές, ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Τα ρόλερ χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: μονά, ελεγχόμενης σκίασης (magic line) και διάτρητα (screen).

Μονά ρόλερ

roler mona

Τα μονά ρόλερ είναι κατάλληλα και για οικιακή και για επαγγελματική χρήση και μπορούν να είναι μερικής σκίασης ή ολικής σκίασης (blackout). Και στις δυο κατηγορίες υπάρχουν υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και ιδιοτήτων (αδιάβροχα, ηχομονωτικά, αντιβακτηριακά, βραδύκαυστα).

Ρόλερ ελεγχόμενες σκίασης (magic line)

roler magicline

Τα ρόλερ ελεγχόμενες σκίασης (magic line) μας επιτρέπουν να ελέγχουμε την σκίαση στον χώρο μας, είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Ρόλερ διάτρητα (screen)

roler screen

Τα διάτρητα (screen) ρόλερ έχουν την ιδιότητα να κόβουν τον ήλιο χωρίς να εμποδίζουν την οπτική επαφή. Είναι ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα (προστατεύουν τα προϊόντα της βιτρίνας  από τον ήλιο αλλά και επιτρέπουν την οπτική επαφή σε αυτήν) και κατοικίες όταν θέλουμε να έχουμε σκίαση χωρίς να χάνουμε την θέα. Τα διάτρητα (screen) ρόλερ υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ιδιοτήτων (αντιβακτηριακά, βραδύκαυστα).