Τρόποι αποστολής - παραλαβής:

  1. Mε εταιρία ταχυμεταφορών:
    Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Προϊόντα άνω των 2 μέτρων πλάτους δεν μπορούν να παραδοθούν στο χώρο σας, λόγω δυσκολίας μεταφοράς τους, και θα παραλαμβάνονται από το κατάστημα του κοντινότερου καταστήματος courier για το οποίο θα ενημερώνεστε γραπτώς.
  2. Με πρακτορείο μεταφορών:
    Για μεγάλες παραγγελίες η διακίνηση θα πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών, επιλογής του πελάτη.
  3. Παραλαβή από το κατάστημα μας:
    Η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα μας, αφού ενημερωθείτε τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

Χρόνος κατασκευής:

Οι παραγγελίες κατασκευάζονται και αποστέλλονται σε 5-7 εργάσιμες μέρες από την ημέρα πληρωμής. Για μεγάλες παραγγελίες άνω των πέντε (5) τεμαχίων απαιτούνται 7-10 εργάσιμες μέρες.

 

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ:

Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ελέγξει την παραγγελία που παραλαμβάνει και σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποια φθορά των προϊόντων ή παραβίαση της συσκευασίας να μας ενημερώσει αυθημερόν  μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο τηλέφωνο 210-3245743 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας.